Νικήσαμε το θόρυβο

Για περισσότερα από 45 χρόνια το όνομα ΣΥΡΤΕΞ – ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ είναι συνώνυμο με την ποιότητα, την υψηλή αισθητική, την τεχνογνωσία, την διαχρονική αξία του αλουμινίου και την εξυπηρέτηση στις συρόμενες & πτυσσόμενες κατασκευές. Αντικείμενο της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η διακίνηση και η τεχνική υποστήριξη και μετά την πώληση (after sales service) σε μηχανισμούς για συρόμενες & πτυσσόμενες κατασκευές κάθε είδους.

Η ΣΥΡΤΕΞ διαθέτει πλήρη σειρά μηχανισμών αλουμινίου υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, καθώς και μία πλήρη σειρά ανταλλακτικών που τους συνοδεύουν καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη και απαίτηση σε όλες τις συρόμενες & πτυσσόμενες κατασκευές (ξύλινες, αλουμίνιες, σιδερένιες), ακόμη και συνδιασμούς ανοιγόμενων – πτυσσόμενων, παράλληλα συρόμενων & μηχανισμούς αυτόματης επαναφοράς συρόμενων.

Με ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο, όλοι άριστοι γνώστες και διαχειριστές του αντικειμένου και συνοδοιπόροι στην επιτυχή πορεία μας, καλύπτουμε κάθε απαίτηση και ανάγκη των πελατών μας.

Πρωτοπόροι και σχεδιαστές στο αντικείμενο μας, χαράζουμε σταθερά τα επόμενα βήματα μας με οδηγό τη γνώση μας και τις ανάγκες σας για βελτίωση, εκσυγχρονισμό και προσαρμογή σε κάθε αισθητική.

Λειτουργικότητα

100%

Ασφάλεια

100%

Αξιοπιστία

100%